Urządzenia i Akcesoria
Gotowanie wyrobów mącznych – kopytek, klusek, gnocchi (z osłoną noża miksującego)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
2 porcje
Składniki
-
1700 g wody
-
1 - 1 ½ łyżeczki soli
-
200 - 400 g wyrobów mącznych (np. kopytek, klusek, gnocchi), gotowych200 - 400 g wyrobów mącznych (np. kopytek, klusek, gnocchi), wykonanych w TM
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
1776.8 mg
Białko
6.8 g
Kalorie
927.6 kJ /
221.7 kcal
Tłuszcz
1.2 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
45.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
DODATKI
15 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Gotowanie na parze kapusty (300 g)
15 min
Włoski brunch
1 godz. 30 min
Ciasto francuskie
1 godz. 45 min
Wołowina (sous-vide, z osłoną noża miksującego) z frytkami z batatów i sosem majonezowym
1 godz. 30 min
Gotowanie dużej porcji ziemniaków (z osłoną noża miksującego)
40 min
Jogurt z musem z owoców leśnych
12 godz. 30 min
Gęsty budyń – 1100 g
15 min
Mocne rumienienie wołowiny (well done)
10 min
Rumienienie wołowiny (medium rare)
15 min
Wolno gotowane pulpety w sosie pomidorowym (z osłoną noża miksującego)
3 godz. 40 min
Pierś z kurczaka z pesto z bryndzą
14 godz.
Steki z polędwicy wołowej (sous-vide) z sosem berneńskim (z osłoną noża miksującego)
2 godz. 20 min